SVI ZA PAVA

Svi-za-Pava!-Pomozimo-u-rehabilitaciji-tesko-ozljedenog-24-godisnjaka“Svi za Pava” naziv je humanitarne akcije koja je pokrenuta za pomoć teško nastradalom Dubrovčaninu koji je ostao paraliziran nakon teške prometne nesreće. Hitno je potrebno prikupiti sredstva za operaciju.

Svaka donacija može pridonijeti:

IBAN: HR0424070003102624715 vlasnik računa Pavo Hađija, OTP banka Hrvatska d.d.

Uplate iz inozemstva: OTP banka Hrvatska d.d.; Domovinskog rata 3; 23000 Zadar, Hrvatska

SWIFT code: OTPVHR2X; IBAN: HR0424070003102624715 – vlasnik računa: Pavo Hađija

 

Podsjetimo, Pavo Hađija (24) na Badnjak je, vraćajući se kući svojim najbližima u Mokošicu, nastradao u teškoj prometnoj nesreći. U smrtnoj opasnosti hitno je prebačen Vladinim zrakoplovom u zagrebačku Kliniku za traumatologiju. Teško mu je nagnječena leđna moždina u području petog vratnog kralješka uz frakture prvog, drugog i četvrtog vratnog kralješka. Trenutno stanje mu je stabilno i počeo je samostalno disati te je prebačen s intenzivne njege na odjel kirurgije, piše IN, specijalizirani news portal za osobe s invaliditetom. Njegova obitelj i prijatelji u želji da mu pruže najbolju moguću rehabilitaciju organizirali su humanitarnu akciju.

“Pavo ima 24 godine, studira na američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju. Ima puno prijatelja koji su nam maksimalno pomogli i još uvijek pomažu nakon ove strašne prometne nesreće. Pavo nije više u životnoj opasnosti, ima veliku vjeru u Boga, te svu svoju volju i snagu usmjerava u oporavak kojem se svim srcem nada. Svjesni smo situacije, ostale su teške posljedice. Pavo je potpuno oduzet, samostalno diše i govori, ali paralizirane su mu obje noge, trup te obje šake. Sredinom siječnja, ako stanje ostane nepromijenjeno planira se da krene s rehabilitacijom. Sredstva za nastavak oporavka koji nam kažu da bi bilo najbolje provesti van Hrvatske nemamo, stoga molimo pomoć.” , rekla je sestra ozlijeđenog mladića, Katarina Hađija Marković.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com