Imoćanka Ana Šurlin nova pjevačica grupe Karma

karmaDance skupina Karma dobila je novu članicu Stellu Šurlin. Njihova dugogodišnja pjevačica Tara odlučila se posvetiti majčinstvu i obitelji pa je na njezino mjesto došla 24-godišnja Imoćanka Ana Šurlin,umjetničkog imena Stella..

– Osjećam se izvrsno – rekla nam je Stela nakon što se javnosti predstavila na izboru Modela godine remixom Halidove pjesme “Prvi poljubac”.

Stella je inače studentica Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru gdje studira predškolski odgoj. – Još me jedan ispit dijeli od diplome i nadam se da će to biti uspješno odrađeno do početka ljeta – izjavila je.

Na pitanje hoće li moći uskladiti posao u struci i pjevačku karijeru, mlada Imoćanka samouvjereno odgovara  – Sigurno da hoću, sve se može kad se hoće i sve je lako kad si mlad. I karijera i posao su mi visoko na ljestvici prioriteta.

Uz izgradnju pjevačke karijere i fakultetske obveze Stella ima vremena i za ljubav. – Moje srce je zauzeto – priznala je Imoćanka sa smiješkom na licu ne želeći otkriti ništa više.

Kako je lijepa crnka dospjela u dance skupinu koja već dugi niz godina gradi domaću, ali i inozemnu karijeru, otkrio nam je osnivač grupe Karma Nenad Čirjak, poznatiji kao DJ Neno. – Radili smo audiciju za novu pjevačicu i u mjesec dana stiglo je preko 100 prijava odnosno videouradaka cura koje su htjele postati Karmine pjevačice. Stella se zapravo uopće nije sama prijavila, nju je prijavila prijateljica da to nije ni znala. Nakon što sam pogledao video kontaktirao sam ju no ona me prvo odbijala. Bio sam uporan pa i evo sad je ovdje s nama i za sad smo prezadovoljni – izjavio je Neno.

Dance skupina Karma s bivšom pjevačicom ostvarila je uspješnu inozemnu karijeru, no s novom pjevačicom pohod na inozemnu scenu, barem za sada, ne planiraju. – Neće biti nikakvih turneja. Moramo sad krenuti skoro pa od početka i prvo upoznati publiku sa Stellom – kaže Neno.

 

IZVOR: Večernji list

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com