Sportko vježba u Krivodolu

sportkoOd sljedećeg tjedna Sportska akademija SPORTKO pokreće već desetu lokaciju na kojima provode svoje sportske programe s najmlađima.

Nakon nepune dvije godine, Sportko se svrstao u jednu od najmasovnijih sportskih organizacija u Hrvatskoj. Redovni sportski program, verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, već sada pohađa 250 članova, dok dodatne aktivnosti tijekom godine pohađa još preko 500 djece.

Od utorka 10. veljače  najmlađim sportašima Sportko otvara svoja vrata u Osnovnoj školi Tin Ujević u Krivodolu, a svi zainteresirani imaju pravo na dva besplatna probna treninga.

“Iznimno smo ponosni što smo u kratkom vremenskom periodu prepoznati od strane roditelja, a veseli i činjenica da otvaramo već desetu lokaciju na području cijele županije. Još više nas veseli što jubilarnu lokaciju otvaramo na području Imotske krajine, iz razloga što od sedam voditelja programa čak njih pet dolazi iz Imotskog. Nakon Imotskog, Prološca i Zmijavaca, radujemo se susretu s djecom s područja Krivodola, Grubina, Ivanbegovine, Lokvičića, Podbablja, kao i drugih mjesta u blizini. Do kraja ove školske godine planiramo otvoriti još jednu lokaciju u Solinu, a u novoj školskoj godini u planu su otvaranja još najmanje 5 lokacija i zapošljavanje dva voditelja programa.” – riječi su voditelja akademije, profesora Tvrtka Aračića.

 

Sve informacije možete dobiti na mob: 098/908 4966, kao i na www.sportko.hr

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com