Vinjani u šoku: Dovezao kruh siromašnima pa izboden nožem

noz krvCijeli Vinjani Donji su u šoku nakon što je u petak u 7.50 sati u predjelu Radeljići napadnut nožem 54-godišnjak koji je zadobio  teške tjelesne ozljede.

Ozlijeđeni je čovjek iz okolice Imotskoga a svojim vozilom je svaki dan prevozio kruh starijima i nemoćnima na tom području.

Kako je do nesreće došlo policija još ne izvješćuje samo se zna da je 54-godišnjeg vozača  nožem napao i više puta ubo mještanin koji je ušao u sedmo desetljeće života.

-Napadač je vrlo vitalan, bavi se stočarstvom i inače s njim ljudi u mjestu  previše ne vole komunicirati jer je,ajmo reći čudan čovjek.”govore nam naši izvori u imotskoj policiji koji nas izvještavaju i da je napadač uhićen te priveden na krim-obradu.

Postoji više verzija ovog događaja,a ona bliska napadaču govori  da je 54-godišnjak vozač kruha vozilom na cesti  zakačio njegovu kariolu prije nego je ovaj eksplodirao.

Odakle čovjeku nož i zašto je tako reagirao te postoje li između napadača i napadnutog od prije  neke trzavice, znat će se kad krim-obrada završi.

Napadnuti vozač unatoč što je dobio nekoliko uboda nožem nije u životnoj opasnosti.

PRVA VIJEST

Jutros u 7:50 sati u Vinjanima Donjim, predio Radeljići, 54-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede. Policija je izvjestila kako je uhićen muškarac koji se dovodi u vezi s ovim događajem, te kako je u tijeku kriminalističko istraživanje.

 

IZVOR: Slobodna Dalmacija

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com