Radimir Čačić u Zmijavcima

DSC07224 (2)Potpredsjednica Vlade i predsjednica HNS-a Vesna Pusić rekla je u petak da će biti prihvaćene izmjene Zakona o izborima zastupnika u Hrvatskom saboru, a “smijurijom” je ocijenila optužbe predsjednika Narodne stranke – reformista, Radimira Čačića, da su amandmani SDP-a i HNS-a na taj zakon pokušaj njegove političke likvidacije.
“To je jedna smijurija i pokušaj da se na važnosti da nečemu što nema važnost”, kazala je Pusić novinarima odgovarajući na upit kako komentira optužbe bivšeg predsjednika HNS-a da je SDP-ov i HNS-ov amandman na konačni prijedlog Zakona o izboru zastupnika u Hrvatskom saboru čisti pokušaj njegove političke likvidacije.
DSC07213
Nije trebalo puno čekati da bivši predsjednik HNS-a-a i nekadašnji bliski suradnik Vesne Pusić komentira tu izjavu. Na osnivačkoj skupštini općinske organizacije Narodne stranke-Reformisti za općinu Zmijavci i općinu Runovići, održane sinoć u Zmijavcima, Čačić je na tu izjavu odgovorio:

“Ma ne znam što je gospođa Pusić rekla. Zar mislite da mene puno zanima što je ona  rekla?! Nije mi to niti malo važno i ne dajem  tome prostora u svojoj glavi.”

Na osnivačkoj skupštini nazočilo je više od pedeset članova nove stranke te predstavnici Županijske organizacije Reformista. Poznato je da su članovi  ogranka HNS-a iz Zmijavaca prvi izašli iz te stranke i priključili se novoj stranci i Radimiru Čačiću.

DSC07215

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com