Nives Celzijus u novom spotu konobarica u imotskoj konobi

Screenshots_2015-02-19-12-28-30Nives Celzijus svojim obožavateljima u cijeloj regiji danas premijerno predstavlja novi video spot za pjesmu “Lutrija”.

– Da se ne lažemo, svima nam je odavno jasno kako je naša pjevačka scena najveći sajam taštine koji postoji. Baš zato odlučila sam slušati isključivo mišljenje moje publike prilikom odabira novih pjesama. ‘Karanfilima’ sam osvojila cijelu regiju, publika ih je odlično prihvatila i ne moram biti baš prepametna da znam kako je logičan slijed upravo ‘Lutrija’, vesela i zabavna pjesma duhovitog teksta koja vas ponese da zaplešete već na prvo slušanje – istaknula je popularna pjevačica promovirajući novi spot.

Autori ovog Nivesinog novog hita su Denis Dumančić i Fayo, dok je pjesmu aranžerski uobličio Branimir Mihaljević.

– Uživala sam na snimanju  u konobi Didov san i ne pamtim kad sam se u životu toliko iskreno smijala. Glumci su bili fantastični. Znam da mnogi mediji od mene očekuju opet neku erotsku aluziju ili provokaciju, ali ‘Lutrija’ naprosto nije takva pjesma. Imam zgodnog klinca u spotu, jako je seksi, maneken Ivan Karin, ali i on je od mene, po scenariju, dobio ‘pedalu’. Kad vidite te nasmijane dedeke i bakice kako se vesele, plešu i piju, tko bi im mogao odoljeti – dodala je Nives.

Pjesmu možete poslušati u priloženom linku: https://www.youtube.com/watch?v=xauvuEzxZLc

IZVOR: 24 sata

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com