Imotska jezera u nagrađenom turističkom spotu

jezeroNajboljim filmom u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji sa još 68 filmova iz cijelog svijeta proglašen je film redatelja Ivana Perića.

Ministarstvo turizma se na svojim službenim stranicama pohvalilo da je promotivni film turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, “The Heart Of Adriatic”, na Baku International Tourism Film festivalu u Azerbajdžanu osvojio prvo mjesto, Golden Award, za najbolji promotivni turistički film.

Najboljim filmom u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji sa još 68 filmova iz cijelog svijeta proglašen je film redatelja Ivana Perića.

“Film je napravljen u produkciji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i tima Dream Division Production, a nagrada je velik uspjeh i priznanje radu turističke zajednice”, pišu iz Ministarstva turizma. Naime, ovaj četvrti promotivni video je uradak TZ Splitsko-dalmatinske županije, od studenog prošle godine otkako je predstavljen javnosti ima više od milijun pregleda na YouTubeu.

 

IZVOR: www.dnevno.hr

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com