Učenice OŠ „Stjepan Radić“ osvojile 2. mjesto na Državnom natjecanju „English in Action“

silverU organizaciji udruge UMNA ( Udruga za promicanje multimedijske nastave), a pod punom podrškom Agencije za odgoj i obrazovanje, 21. ožujka u Zagrebu je četvrti put održano državno  natjecanje iz engleskog jezika pod nazivom English in Action (Engleski u akciji).  Ove godine natjecanje je čak preraslo državne okvire jer su po prvi put uključene škole i iz susjednih zemalja.

58 osnovnih i srednjih škola s preko 300 učenika natjecalo se u četiri discipline : Spelling Bee (sricanje) , Drama Challenge (dramski izazov), Persuasive Speaking (uvjerljivo govorništvo) i Film story (filmska priča). 

EinA IM

Učenice Osnovne škole „Stjepan Radić“ Imotski,  Ida Zdilar (7.a) i Ivana Kukavica (7.c),  u pratnji mentorice prof. Slavice Galić, osvojile su zapažen uspjeh na ovogodišnjem natjecanju. Iako im je ovo bio prvi put da sudjeluju, naše učenice su osvojile visoko drugo mjesto u kategoriji Drama Challenge (Dramski izazov). Učenice su svojom izvedbom i upotrebom jezika oduševile tročlani žiri koji su činili kazališni redatelji i koreografi iz Londona pa im je tako pripalo srebro u kategoriji.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com