500 natjecatelja na IX. Memorijalnom taekwondo turniru “Josip Jović”

Josip Jović imotski dvoranaZavršene su prijave za deveto izdanje Memorijalnog taekwondo turnira “Josip Jović” u organizaciji Taekwondo kluba Imotski. Prošle godine je ovaj turnir ugostio oko 450 natjecatelja, no ove godine turnir se popeo još jednu stepenicu više te je ukupan broj prijavljenih natjecatelja oko 500. U Imotski će doći 30 klubova iz Hrvatske, BiH i Slovenije. S ovolikim brojem natjecatelja na turniru, ovo je definitivno najveći sportski događaj u Imotskom.

Kao što je to bilo i do sada tako će i ove godine najbrojniji klub na turniru biti matični klub sestara Zaninović, splitski Taekwondo klub Marjan sa 109 natjecatelja. Taekwondo klub Imotski će kao domaćin nastupiti s 80 natjecatelja iz cijele Imotske Krajine. Pored toga, zanimljivo je da će u organizaciji kluba iz Ciste i Lovreća stići veliki autobus pun natjecatelja i roditelja. Očekuje se i dolazak dožupana Ante Šošića koji će otvoriti turnir, kao i gradonačelnika Imotskog i načelnika općina Lovreć, Cista Provo, Proložac i Lokvičići.

Zbog velikog broja natjecatelja borbe će se održavati na šest borilišta. Sam početak turnira je danas, 28. ožujka 2015.g., u 9 sati u jutro, a završava oko 19 sati. Ulaz u dvoranu je besplatan.  Više pogledajte na www.taekwondo-imotski.com.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com