Nakon 5 godina Proložac portal ponovno na internetskom nebu

NajavaSjećate li se najpoznatijeg portala općine Proložac, portal koji je rušio granice, pisao i otkrivao istinu, bio u centru pozornosti, surađivao sa vrhunskim kolumnistama koji nažalost danas nisu sa nama a vrijedi ih spomenuti a ponajviše pok. Ivana Maršića-Muju koji je neumorno pisao i otkrivao za nas?

Sjećate li se ljeta 2010 godine kada je taj isti portal organizirao humanitarni koncert i doveo zvučna imena s glazbene scene u Proložac te tako pomogao najugorženijim obiteljima u Republici Hrvatskoj? Sjećate li se naslova koji su prenijeli vodeći mediji u Hrvatskoj, 24 sata, Slobodna dalmacija, Nova tv, RTL…

– Sve ove informacije možete naći na internetu ako u tražilicu  upišete Proložac Portal.

Mnogi su nas optuživali, pljuvali pa čak i tukli zbog istine o kojoj smo svaki dan pisali  a mi smo imali podršku od Vas koji ste nas neumorno pratili. Primali smo kritike, pohvale pa i savjete, mi smo Vam sve to vratili svakodnevnim pisanjem i objavljivanjem vijesti na našem portalu.

Nakon punih pet godina, odlučili smo vratiti ono što Proložac nema, a to je internet stranica. Uključite se u naš tim i zajedno s nama stvarajte novi prološki medij.

IZVOR: http://www.prolozac-portal.net/

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com