Radio Imotski, povodom 13. rođendana, zajedno sa svojim slušateljima i čitateljima bira Osobu godine Imotske krajine

Radio Imotski od svog utemeljenja, 27. travnja 2002. godine, raznim aktivnostima potiče svoje sugrađane na doprinos društvu i razvoju Imotskog i Imotske krajine. Jedna od tih aktivnosti je izbor za Osobu godine Imotske krajine koji se organizira već 12. put. Do sada su ovo prestižno priznanje dobili: Vedran Mlikota, Radmila Kuzman, Miško Bubalo, Ivan Glibota Crni, Josip Bilić Pavlinović, Teo Klapirić, Ante Grančić, Vesna Ujević, fra Vjeko Vrčić, Nedjeljko Babić – Gangster i, prošle godine, pilot Zvonko Šitum.

Uredništvo Radio Imotskog je, od 24 prijavljena kandidata za Osobu godine Imotske krajine 2014.g., izabralo pet osoba koje ulaze u uži izbor. Ovogodišnji kandidati za Osobu godine su :

radio oglas

2007_kultura_maja_nikolic anka anter chas IVAN_KATANUSIC_v-305-897 Stela-Kavelj-i-trener-Zvonko-Bubalo

1. Ante Cash – zbog promocije Imotskog i Imotske krajine na hrvatskoj glazbenoj sceni

2. Anka Cvitanović – pobjednica kulinarskog natjecanja “Tri, dva, jedan – kuhaj!”

3. Ivan Katanušić – osvajač srebrne i brončane medalje na Europskom atletskom prvenstvu za osobe s invaliditetom

4. Maja Nikolić – autorica kuharice “Imotski na pjatu”, knjige koja izlazi iz tiska četvrti put

5. Zvonko Bubalo – zbog iznimnog doprinosa razvoju sporta i rada s mladima u Taekwondo klubu Imotski

Osobu godine ćemo dobiti  glasovanjem na e-mail Radio Imotskog  radio@radioimotski.hr  u omjeru 50% i glasovima redakcije Radio Imotskog u omjeru 50%. Kandidat koji dobije najviše glasova putem e-maila dobit će 5 bodova i sve tako do kandidata koji dobije najmanje e-mail glasova koji će dobiti 1 bod. Isti način bodovanja primijenit će se u glasovanju redakcije Radio Imotskog. Ako dvije osobe budu imale isti broj bodova, Osoba godine će postati ona koja je dobila najviše e-mail  bodova. Pozivamo Vas da glasujete za svog kandidata! Dovoljno je da na e-mail radio@radioimotski.hr   pošaljete poruku  s imenom i prezimenom te rednim brojem kandidata za kojeg smatrate da bi trebao postati Osoba godine Imotske krajine. Glasovanje otvaramo u petak,  18. travnja 2015. g., u 08,00 sati, a zaključujemo u subotu 25. travnja 2015. g. u 08,00 sati.

Osoba godine Imotske krajine za 2014. godinu bit će proglašena u ponedjeljak, 27. travnja 2015.g., na 13. rođendan Radio Imotskog.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com