Splitsko-imotski sastav Repassage pobijedio u 4. izdanju HR demo kluba

repassageSplitsko-imotski sastav Repassage pobijedio je u finalu višemjesečne potrage HR demo kluba za novim, mladim autorskim sastavima na demo sceni Hrvatske (Tvornica kulture – srijeda, 14.05.2015.).

U velikoj završnici HR demo kluba Repassage je, kao skupina koja za hrvatske prilike svira neuobičajeni žanr, pokazao da pobjednik, između ostalog, treba imati karizmu, glazbeno umijeće, odličnu energiju, a nisu na odmet ni duhoviti stihovi. Pridobio je većinu stručnog žirija radijskih i televizijskih urednika HRT-a i gošću komentatoricu Remi iz Elementala, koja je najozbiljnije shvatila ulogu suca bilježeći opaske u tekicu i kasnije ih vadeći u argumentaciji žiriranja.

Bend koji osvaja svojim swing-jazz šarmom čine simpatična pjevačica i kontrabasistica Jelena Galić (1989.), udaraljkašica Martina Matković (1989.), saksofonist Duje Divić (1988.) te gitaristi Kajo Milišić (1982.) i Marko Pažanin (1984.). Autorstvo glazbe potpisuje trio Galić/Milišić/Pažanin, dok je za stihove zadužena isključivo Jelena Galić.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com