Nezavisna lista Ivice Kukavice traži ostavku gradonačelnika Ante Đuzela

???????????????????????????????Članovi Nezavisne liste Ivice Kukavice poslali su priopćenje za medije koje prenosimo u cjelosti:

„Prošlo je dvije godine od zadnjih lokalnih izbora, a to je dobar trenutak da zastanemo i pogledamo gdje je trenutno naš grad.

Ono što je istinski neugodno je da smo i službeno proglašeni kao najnetransparetniji grad u RH po udruzi gradova te institutu za javne financije.

Poslovna zona koja je bila glavno predizborno obećanje gradonačelnika Ante Đuzela postaje još jedna promašena priča i spomenik lažnim obećanjima.

Ono što je posebno iritirajuće je da naša gradska uprava ne shvaća da su bespovratno potrošili vrijeme koje ne možemo vratiti, vrijeme puno prilika za nas i našu djecu, vrijeme koje oni nisu znali iskoristiti za opće dobro jer su se bavili isključivo uskogrudnim osobnim interesima.

Nevjerojatna je ova šutnja dok se cijele mlade obitelji masovno iseljavaju, a mi postajemo u institucionalnom pogledu ispostava Sinja.

Krivnja za trenutno stanje je i na svima koji podržavaju ovu politiku u bilo kojem obliku, a tu mislim da veliku odgovornost snose i vijećnici vladajuće koalicije koji bespogovorno dižu ruku na sjednicama i tako sudjeluju u uništavanju svake budućnosti i nade u bolje dane.

Prošlo je dvije godine koje su samo nastavak dugogodišnje loše politike, ekonomije, međuljudskih odnosa, nepotizma, sukoba interesa…

Zbog trenutnog stanja pozivamo gradonačelnika Antu  Đuzela da postupi prvi put jedino moralno ispravno i podnese ostavku te omogući stvaranje koalicije za spas grada Imotskog, naše budućnosti i naše djece.“

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com