Titula najljepše Dalmatinke pripala Imoćanki Ivani Gudelj

ivana gudelj miss splitsko dalmatinske županijeNa Koteksovom trgu, u sklopu Moon bara, održan je izbor za Miss Splitsko-dalmatinske županije u kojem se 12 djevojaka borilo za mjesto na izboru za Miss Hrvatske, a najljepša je bila dvadesetogodišnja Ivana Gudelj.
ivana gudelj

Ususret izboru za Miss Hrvatske 2015. koji će se održati 12. lipnja u Crikvenici, održan je izbor za Miss Splitsko-dalmatinske županije na kojem je pobjednica Ivana Gudelj direktno upala u finalni nacionalni izbor ljepote. Na prepunom Koteksovom trgu skupilo se mješovito društvo željno mode i zabave, a ljetna temperatura je večer učinila dodatno čarobnom.

Za titulu najljepše Dalmatinke borilo se dvanaest cura, ali tek njih 5 je otišlo kući s cvijećem i lentom. Miss fotogeničnosti je Kaštelanka Ivona Knaus, dok je najsimpatičnija pak bila Splićanka Klara Tadić. Drugo mjesto je zauzelaNika Laličić, a za dlaku je pobjeda pobjegla prvoj pratilji Matei Baričevićiz Trogira.

ivana g.

Isti broj s kandidatkinjama dijelio je i stručni ocjenjivački sud pod vodstvom direktorice izbora Miss Hrvatske Ive Loparić Kontek. Voditeljska palica je pripala Editi Lučić Jelić, dok su za zabavni dio programa bili zaduženi: Plesni klub Amber, Grupa Viva, Milan Terze, Jole te Pero Panjković.

Organizatori izbora Gordana i Boris Franić su već dugi niz godina aktivni u modnom svijetu sa svojim brendom Glamour Sposa tako da ovaj događaj nisu propustili njihove kolege kao što su Arileo, Ledenko, Jelena Bošnjak, Nives Lutz te Neda Makjanić Kunić. No događaj nije zaobišla ni nogometašica Vesna Budimir, stilist Damir Gerovac, Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić, direktor Monture Tonči Šundov te ostali. Spomenimo da je cijeli izbor snimala produkcija Kanal 5 televizije.

ivana gudelj miss

IZVOR: Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com