Izvanredna sjednica NK Kamen-a Ivanbegovina

nogomet„Otkud odjednom tolika briga i tolika hitnost za jedan mali nogometni klub iz tamo daleke Ivanbegovine od same vrhuške Hrvatskog nogometnog saveza!? Otkud tolika strka i dizanje prvoligaških  sudaca s godišnjih odmora da bi po nalogu visokih dužnosnika  HNS-a morali podhitno u subotu u Ivanbegovinu kako bi dijelili pravdu na utakmici Treće hrvatske nogometne lige između Kamena i dubrovačkog Goška?! S pravom smo zabrinuti i sumnjamo u dobre namjere glavešina HNS-a i smatramo da nam se u Ivanbegovvinu, u obliku Trojanskog konja, priprema zamka. Zašto ne sumnjati u sve to? Pitamo se zašto nam ne sude normalno suci koji su i do sada dijelili pravdu u Trećoj ligi i koju su delegirali ljudi koji su sada marginalizirani od strane šefova iz Zagreba?! Svi ti suci, vidi se, nisu pomogli Kamenu jer da su pomagali  ne bi se sada borili za opstanak. To Kamenu ne treba! Zašto i sada ne sude ti suci već se sumnja u njihovu stručnost, a samim time i  iskrenost?!  Zašto i mi ne bismo sumnjali u iskrenost HNS-a?!“, stoji ovo u dijelu priopćenja s izvanredne sjednice Predsjedništva NK Kamen iz Ivanbegovine, održane u četvrtak u Ivanbegovini, povodom odluke da  odlučujuću utakmicu za opstanak u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi sude prvoligaški suci, direktno angažirani iz samoga vrha HNS-a i povjerenika za suce prve lige.

„Osobno, kao predsjednik NK Kamen-a, ali i članovi mog Predsjedništva, zatečeni smo  već nama znanom odlukom samoga vrha HNS-a da nam sude suci s liste Prve lige. Otkud odjednom tolika briga za tu utakmicu?! Imamo pravo postaviti pitanje, pa i sumnjati, kako prste u tom imaju dobro znani nogometni moćnici u HNS-u iz Dubrovnika. Ako griješimo, neka nam se to demantira. Nismo u našem klubu puno vjerovali pričama i skandiranjima gledatelja diljem nogometnih stadiona Hrvatske o greškama HNS-a jer nas je samo zanimao rezultat sa u nogometnoj igri. Sada, nakon ovog, smatramo i ja i moji članovi Predsjedništva da se mnoge stvari kroje izvan zelenog terena. Zato smo digli glas i javno prosvjedujemo zbog ove odluke. Neka se na terenu u Ivanbegovini vidi tko je bolji u nogometu, mi ili Gošk. Ako su bolji, kapa im dolje, no ako će se nešto kuhati, e to neće proći, vidjet ćete. Imam ja iskustva jer sam kao predsjednik ženskog odbojkaškog kluba Vukovar, s kojim sam igrao i Europsku ligu, mnogo puta osjetio „brigu“ moćnika iz Zagreba za male sredine i male klubove.“, riječi su predsjednika NK Kamen-a, Mirka Kujundžića.

Iz Kamena najavljuju oštar pisani prosvjed HNS-u o cijeloj ovoj situaciji i atmosferi koja se izvan Ivanbegovine vodi o subotnjoj utakmici.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com