Imoćanka Ivana Gudelj povučena iz finala za Miss Hrvatske

ivana gudeljDirektorice izbora govore da je odluku donio organizator izbora za Miss SD županije, a Gordana Franić nam je poručila da će kasnije reći svoje viđenje ove situacije

Sinoć je u sklopu humanitarne večeri na kojoj su se skupljala sredstva za obnovu materinskog odjela Caritasove ‘Kuće ljubavi’ proglašeno 12 finalistica za Miss Hrvatske 2015. Nastavak puta prema tituli najljepše Hrvatice izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj.

U petak ujutro mediji su dobili obavijest da je, citiramo, na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala pa će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica.

– Iskreno nas žalosti što je došlo do neslaganja s organizatorima izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i što su Ivanu nekoliko sati prije velike završnice povukli iz natjecanja. Ivana je miljenica internetskih surfera, postigla je sjajne rezultate u svim anketama i mnogi su je smatrali favoritkinjom. Ono što nas je najviše rastužilo su Ivanine suze i njena očigledna želja da ostane u Crikvenici – kažu direktorice izbora.

Kontaktirali smo Gordanu Franić, vlasnicu licence izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije, koja nam je poručila da će izjavu o ovom slučaju dati tek u popodnevnim satima.

IZVOR: http://dalmatinskiportal.hr/

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com