Danas će se održati 18. sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje

vijeće podbabljeDanas će se održati 18. sjednica Općinskog vijeća općine Podbablje u prostorijama općinske vijećnice na Kamenmostu, s početkom u 20 sati.

Nakon aktualnog sata i vijećničkih pitanja, prema riječima Josipa Šerića, predsjednika Općinskog vijeća, pred vijećnicima će se naći i važne točke poput financijskog izvješća načelnika Marija Ujevića te rebalans proračuna za 2015. godinu. Vijećnici će tako, na prijedlog Kluba vijećnika HDZ-a, raspravljati i o komunalnom doprinosu za pravne osobe kojeg plaćaju prilikom legalizacije objekata te o pokretanju postupka za osnivanje Turističke zajednice općine Podbablje.

???????????????????????????????

Na prijedlog načelnika Ujevića trebala bi se urediti i odluka o komunalnoj naknadi za domaćinstva te odluka o nerazvrstanim cestama na području općine Podbablje. Osim izmjena Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenog upravnog odjela vijećnici će razgovarati i o modernizaciji javne rasvjete, a na istoj sjednici trebala bi se donijeti odluka o ponovljenoj objavi Javnog poziva za natječaj za izradu grba i zastave općine Podbablje.

IZVOR: Podbablje Portal

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com