Na susretu policajaca djelatnici PP Imotski ostvarili izvrsne rezultate

stari sportovi policajciU organizaciji Regionalnog kluba International Police Association – Splitsko dalmatinska i PP Imotski, u Lugu u općini Proložac, održan je jučer četvrti susret policajaca pod nazivom „Stari sportovi 2015.“. Nešto više od stotinu policajaca iz svih postaja naše županije te susjednih bosansko – hercegovačkih županija natjecali su se u potezanju konopa, bacanju kamena s ramena, čelične ruke i šijavice. Donosimo rezultate natjecanja koji su odlično realizirali i članovi PP Imotski, pod vodstvom Miška Bubala.

igre policajaca
U potezanju konopa prvi su policajci PP Imotski, drugi GPP Trilj, a treći IPA Livno. U natjecanju kamena s ramena prvi je policajac Vinko Matković – IPA Livno, drugi Ivica Sabljo IPA županije Zapadnohercegovačka te treći Filip Matić – GPP Trilj. U čeličnoj ruci najjači je bio Nediljko Bekavac – PP Imotski, potom Mate Šimić i treći Goran Perković – Šantar, svi iz PP Imotski.
U šijavici najbolji je Ante Šabić PU Splitsko dalmatinska, dok su u paru prvi Ante Smoljanović i Ante Dedić iz Interventne jedinice policije Split.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com