Upoznajte prelijepu Imoćanku Stellu, novu pjevačicu grupe Karma

stella karma 1“Do sada mi nitko nije ponudio nikakvu nemoralnu ponudu jer vjerojatno pretpostavlja da znam kung fu, jiujitsu, karate, judo i još 50 opasnih riječi”
Prateći glazbeni festival zabavne glazbe u Vodicama, vidjeli smo poznata lica i prisjetili se nekadašnjih ljetnih hitova kojima su prašili dance scenom u Hrvatskoj. Danas iako malo pritajeniji, a nimalo manje popularniji, electrodance bend Karma priprema novi materijal za bacanje podija na koljena.
Poznato je da se u raznim bendovima ljudi mijenjaju, a to nije zaobišlo ni Karmu, no nismo mogli ne primijetiti zarazan osmijeh ispod zelenih očiju prelijepe Imoćanke koja je plijenila pažnju u Vodicama iako nisu nastupali sa ostalim izvođačima. Koliko istine ima u napisanom, Alka Vuica je rekla: “Stella ima neku zaraznu karizmu, teško joj je odoljeti. Podsjeća me na Tajči kojoj sam napisala sve najveće hitove, a Stella dijeli njezinu energiju. Kad počnete suradnju, postane toliko kreativno da ne možete stati dok doista ne obratite pažnju i na najmanju sitnicu.”

karma
Nova pjevačica grupe koja je prethodnog desetljeća žarila i palila Europom i Azijom u grupu je ušla preko audicije, a šefu benda Neni poslali su video njezinog nastupa. Stella dan danas priznaje kako nije vjerovala da će nju, djevojku iz Imotskog, odabrati za novu pjevačicu. Neno je bio izluđen jer nije mogao naći novu pjevačicu za Karmu, a kad je primio video snimku Stellinog nastupa odmah je osjetio da je Stella ona prava. Odmah ju je nazvao i pozvao u Istru na probno snimanje. Nakon dva dana, Stella je stigla u Umag i postala službeno nova pjevačica grupe Karma
S Anom Medić alias Stellom, radili smo intervju, no to nas ne sprječava da ga ponovimo i odradimo jedan foto shooting, u društvu nezaobilaznog D.J.-a Nene, glavne okosnice, alfe i omege benda Karma.

stella karma

U bendu si već pola godine (okvirno?), koliko si nastupa imala s Karmom?
Stella: Da, nova pjevačica grupe Karma postala sam početkom prosinca prošle godine i već krajem prosinca sam pjevala pred prepunim diskotekama u Ljubljani i Novoj Gorici. Imala sam sreću da su me publika i fanovi Karme od prve prihvatili. U proteklih pola godine imali smo dosta koncerata, najviše u Sloveniji i Istri, no stiglo je ljeto pa se nadam da ćemo više nastupati i diljem Lijepe naše, pogotovo u Dalmaciji, te da ćemo pjevati i plesati u vrelim ljetnim noćima sve dok ne svane.

karma 2
Je li bilo problema s uklapanjem u strukturu benda ili je išlo “Kao po loju”?
Stella: Sve je bilo savršeno, bez apsolutno ikakvih problema. Neno i ja smo “kliknuli” od prvog trenutka, kao da već godinama zajedno surađujemo, a takav skladan međuljudski odnos mi je općenito najvažniji u životu, posebice u poslu. Istina je da sam preko noći promijenila život i naravno da mi nije bilo lako donijeti takvu odluku, ali presretna sam da sam se pridružila “Karmi” i svim prekrasnim avanturama koje nas očekuju.
Seliš li u Umag, sigurno je teško putovati iz Imotskog u Istru?
Stella: Još nemam u planu napustiti svoju lijepu Dalmaciju i preseliti se u Istru, međutim zbog posla će se to vrlo vjerojatno dogoditi u skorije vrijeme. Često putujem na relaciji Imotski-Umag-Slovenija i ponekad provedem cijeli dan prije koncerta u vožnji. No “sve je lako kad’si mlad”, a ja sam mlada i nije mi teško živjeti takvim tempom.
Kako se osjećaš i kako se snalaziš u ovoj novonastaloj situaciji kao pjevačica jednog od starijih elektrodance bendova, je li te to promijenilo kao osobu?
Stella: Snalazim se odlično. Na sreću ovo mi nije prvi susret s publikom jer sam se i prije dolaska u grupu Karma bavila pjevanjem. Potječem iz glazbene obitelji, završila sam osnovnu glazbenu školu fra. Ivan Glibotić u Imotskom gdje sam za glavni instrument odabrala glasovir. Pjevala sam u mnogim lokalnim bendovima, a pjevam od kad znam za sebe i u svakoj prigodi. Čak i ispod tuša, a je li me ulazak u grupu Karma promijenio kao osobu? Mogu vam samo otpjevati one divne stihove Petra Graše: ”Ostat’ću uvik isti, nikad’ se neću minjat…”. Nisam se promijenila, i dalje sam vesela, raspjevana i dobro organizirana. Možda sam samo postala mrvicu samouvjerenija, što čak nije ni loše.
Kakva su tvoja očekivanja u Karmi?
Stella: Priželjkujem da publika uz mene opet zapjeva dobre stare hitove grupe Karma “Sedam dana”, Amore mio”, “Malo pomalo”, ali i nove pjesme “Od subote do petka”i “Croatian Summer”. Želim nam puno dobrih novih pjesama, odličnih koncerata ovog ljeta, mnogo zabave i fešta do zore, ali i da zauvijek ostanemo sretna i vesela ekipa.
Naravno da uvijek postoji mali strah, u svakom poslu. To je u mojem slučaju više neka pozitivna trema koju osjećam prije svakog nastupa. Neopisivo volim glazbu i živim za našu publiku koja je moj najveći poticaj. Ako publika sretna i zadovoljna izađe iz kluba, ja sam još sretnija i zadovoljnija i idem kući pjevajući.
Postoji li strah od odgovornosti i utječe li na tvoja očekivanja, strahovi vezano za profesiju kojom se baviš?
Stella: Zapravo nemam. Postoji ta mala doza treme, ali mislim da u tome nema ništa loše, da me samo drži u nekom balansu. Odlično se osjećam na pozornici, ponese me adrenalin i reakcije publike i tu nema nikakvog straha. Bojim se, baš kao i svi drugi kolege, jedino bolesti i ljetnih kolapsa u prometu.
Što ti najbolje ide pored pjevanja?

karma1
Stella: Plesanje i pričanje! Često mi prijatelji u šali kažu da sam trebala postati spiker na radiju. A plesati mogu od jutra do sutra!
Lijepa si i imaš stila, je li bilo zbog toga nekakvih nemoralnih ponuda, gledano na trenutnu situaciju u medijima s lijepim i poznatim curama?
Stella: Hvala na komplimentima, trudim se održati vitku liniju iako volim finu klopicu, a vezano uz ponude, ne, do sada mi nitko nije ponudio nikakvu nemoralnu ponudu jer vjerojatno pretpostavlja da znam kung fu, jiujitsu, karate, judo i još 50 opasnih riječi.
Što ti se činilo na prvu, kad je Stella pristupila Karmi, hoće li biti pun pogodak ili suprotno?
Neno: Stella me definitivno očarala! Već sam nakon prva dva-tri dana druženja shvatio da ima sve što je potrebno da postane velika zvijezda – glas, stas i karizmu. Od svih snimaka koje su nam pristigle na natječaj za novu pjevačicu, Stellin je video clip bio jedini koji mi je izmamio osmijeh na licu. Bila je opuštena i simpatična.
Je li imala tremu kad je počela pjevati, kako je izgledao prvi zajednički nastup?
Neno: Naš prvi zajednički nastup je bio u Sloveniji, u Ljubljani. Malo treme je sigurno postojalo, ali već poslije treće pjesme smo shvatili da smo savršen tim!Publika je od prve odlično prihvatila Stellu!
Čuo sam kako si preuzeo ulogu zaštitnika, pod čijom prisilom?
Već od prvog koncerta Stella ima mnogo obožavatelja koji ju prate po koncertima. Ja, kao jedini muški član u grupi Karma, imam potrebu postaviti se zaštitnički i brinuti o njoj . No Stella je pametna i sposobna cura, pa do sada nismo imali nikakve konfliktne situacije.
Isto tako, čuo sam da radiš na novim stvarima?
Za par dana izlazi novi video spot za pjesmu “Croatian Summer”, pravi ljetni hit, nadamo se. Riječ je o suradnji sa AlkomVuicom koja je ujedno i napisala tekst, a ja glazbu i aranžman. Spot snimamo u Umagu već ovaj vikend i biti će prepun kadrova najljepših jadranskih plaža, tuluma i lijepih žena. Baš pravi “Croatian Summer” video spot!
Stella kao pjevačica, a Ana kao osoba?
Stella kao pjevačica je neumorna, energična, raspjevana, komunikativna i odlična plesačica. Prava zvijezda! Ana kao osoba – topla, emotivna, odgovorna i pomalo štreberica.
Kad vas možemo vidjeti u Dalmaciji?
Vrlo brzo, tokom ljeta sigurno! Čim izađu pjesma i video spot “Croatian Summer” pripremamo malu promotivnu turneju duž jadranske obale i koncerte u Zadru, Splitu i Vodicama, a i privatno ćemo zasigurno provesti barem 2-3 tjedna u Dalmaciji, uživati u moru i suncu s prijateljima i obiteljima.

IZVOR: Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com