Nediljko Babić Gangster: “Na redu su Afrikanke”

afrikanka gangsterO Nedjeljku Babiću Gangsteru već su ispisane stranice tekstova  kako u domaćim, tako i stranim tiskovinama. Ljubavni posrednik iz Runovića svojim radom do sada je spojio 365 brakova, od kojih je čak 95 posto uspješnih. Supružnici od Ukrajine, Moldavije, Rumunjske, Bugarske, Češke do Slovenije te Bosne i Hercegovine. O Hrvatskoj da i ne govorimo. Zanimljiv, ali i odgovoran posao, vinuo je Gangstera i u filmske vode pa je dokumentarac Nebojše Sljepčevića „Gangster te voli“ osvojio je mnoge prestižne međunarodne nagrade.

No, Nediljka Babića ni ta popularnost nije promijenila. Baš svaki dan taj vitalni čovjek, onako smiren i druželjubiv, komunikativan, ali i vrlo poslovan, ide Hrvatskom od Vinkovaca i Osijeka, Zagreba, Rijeke pa Slovenije, Albanije, zemalja takozvane regije. Kako mu se ime, ali i posao kojim se bavi, pročulo svijetom, nije dugo trebalo čekati i nove najave sklapanja poznanstava i mogućih brakova.

gangster i crnkinja

Najnovija vijest u Gangsterovoj svakodnevici svakako je ona da su mu se javile dvije sestre iz Kenije (Afrika) s ozbiljnom molbom da im bude posrednik u sklapanju poznanstva sa Hrvatima.

„Da, nije trebalo dugo čekati da se malo prebacim i na Afriku. Pa, zašto, i tamo ima zgodnih žena. I to kakvih zgodnih i vrijednih. Kada vidim da naši momci kada gledaju tenis, uzdišu za Serenom Williams, pa za onom Crnom panterom Naomi Campbell, da ne govorimo o drugim crnim mačkama, e onda to izgleda normalo. I zato mi i jeste drago da mi se javila jedna zgodna crnkinja iz Kenije, a odmah mi je „uturila“ i svoju sestru. Ženske, stani pa gledaj. A sve je krenulo kada sam u jednom zagrebačkom kafiću u Ilici sklapao neka poznanstva. Prilazi mi onako jedra crkinja i na hrvatskom jeziku zamoli me za posredovanje. Reče kako je gledala moj film negdje u Europi, radi u Zagrebu te obožava Hrvatsku i Hrvate. Reče mi da joj je i sestra zainteresirana za isti posao. Odmah sam uzeo podatke, unio ih u registar, napravio fotografije i evo već u desetak dana, nećete vjerovati imam potencijalne interesante i to iz Splita. Javila su mi se dvojica koji su zainteresirani za sklapanje poznanstva. Ne prejudiciram ništa, meni je posao dogovoriti se s obje strane, ugovoriti sastanak, naručiti piće, pa eto im neka se dogovore. Ja to tako radim. Iznesem karakteristike obje zainteresirane strane, a Bože moj imaju oči i jezik pa neka gledaju i pričaju. Uz kavicu se sve može dogovoriti. Samo znam da ove dvije sestre iz Kenije misle ozbiljno, da su jako dobre i katolkinje su.“, otkrio nam je Nediljko.

crnkinja gangster

U razgovoru doznajemo da se starija sestra zove Winnie Paradi, u horoskopu je Vaga, rođena 1989. godine, ima automobil, srednju stručnu spremu, ne puši i trenutačno radi u jednom kafiću u Zagrebu. Sestra joj se zove Massizi, ima 22 godine i sada uči hrvatski jezik. Obje bi rado ostale u Hrvatskoj za koju kažu da je predivna zemlja.

„Kada već pišete da sam poslove prebacio i na Crni kontinent Afriku, možete istaknuti da mi je prava navala djevojaka iz Slovenije koje se žele udati u Hrvatsku. Nevjerojatno, nema dana da mi se neka ne javi. Globalizacija, moj prijatelju, i na tom planu.“, veli nam Nediljko Babić Gangster. „Usko surađujem s urednicom Ljubav je na selu Marijanom Batinić, i ta je emisija divna je prilika da se realiziraju konkretno poznanstva srodnih i usamljenih duša. Nije svatko otvoren. Imate samozatajnih momaka i djevojaka, rastavljenih gospođa i gospode, ljudi su, traže savjet i traže srodnu dušu. Nikada za to nije kasno, vjerujte. Toplo se nadam da će i ove dvije sestre iz Kenije naći srodnu dušu u Hrvatskoj.“, dodaje Gangster.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com