Imoćanka Jelena Znaor dječji san pretvorila je u stvarnost

JELENA ZNAOR 1Sjetite se svoje najdraže igre kad ste bili djeca. E sad zamislite kada biste ju cijeli život igrali i još zarađivali od te igre. Nekome to izgleda kao san, ali Jelena Znaor uspjela je dječji san pretvoriti u stvarnost.

JELA ZNAOR

Hula hup je dječja igra, plastični šareni kolut, veselje, zabava i ono što smo svi radili kad smo bili mali. Osim za bezbrižno igranje i razbibrigu, hula hoop se danas koristi u cirkusu, akrobatici i gimnastici.

JELENA ZNAOR HULAHOP

Danas je hula hup neizostavan dio Jeleninog života. Prije pet godina odlučila je svoj hobi pretvoriti u profesiju. Drži radionice i nastupa, a kada je primijetila da u Hrvatskoj nema hupova za odrasle počela ih je sama izrađivati.

JELENA ZNAOR 2

Iako je diplomirala psihologiju, Jelena ne radi u struci. Cijeli život vezan joj je za hupanje. Ako ne vježba onda gleda tutorijale i uči. Hupove izrađuje ili po narudžbi ili po nečijoj osobnosti.

JELENA ZNAOR 3

Smatra se da je hula hoop nastao prije tisuću godina u Staroj Grčkoj. Iako ima dugu i bogatu povijest, u Hrvatskoj jos nije jako popularan. Jelena i njezini prijatelji pokušavaju to promijeniti.

IZVOR: HRT

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com