Počele ljetne gužve prema moru

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Očekivane i nezaobilazne gužve na cestama u smjeru mora jutros nam potvrđuju i ove fotografije s auto-ceste
Mnogi turisti su se baš ovog vikenda odlučili spustiti do svoje željene ljetne destinacije. Osim gužve na autocesti, gužve se stvaraju i na odmorištima, ali i lokalnim cestama.
Od ranog jutra stvaraju se kolone i u Poljičkoj na prilazu splitskoj trajektnoj luci što nam još jednom potvrđuje da je prava turistička sezona počela!
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, povremeni su zastoji na autocestama A1 od Zagreba prema Karlovcu, A7 Orehovica-Križišće prema Krku, na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Rijeka-Novi Vinodolski, Zadar-Šibenik i Split-Makarska te u blizinama turističkih središta.
Pojačan je promet na graničnim prijelazima Rupa, Metković, Nova Sela i Zaton Doli na ulasku u Hrvatsku, a Kaštel, Bajakovo i Stara Gradiška na izlasku.
Na Bajakovu je pojačan izlazak teretnih vozila.
Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja. Zbog radova na GP Vinjani Donji, proširuje se trak za teretna vozila, moguće su gužve.
Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

IZVOR: Dalmacija News

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com