Upozorenja građanima za vrijeme utakmice HNK Hajduk – RNK Split

torcida hajduk splitU nedjelju, 19. srpnja 2015. s početkom u 21 sat u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrati će se nogometna utakmica I. HNL, između HNK „Hajduk“ i RNK „Split“.

Građane obavještavamo da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa, i to na način da će od 17 sati motornim vozilima zabraniti pristup na šetnicu stadiona Poljud. Od 19 sati do završetka osiguranja uspostaviti će se blokada prometa u ulici Poljudsko šetalište kod ulaza u ugostiteljski objekt „Hemingway“ (osim za vozila policije) i kod ulaza na parkiralište bazena Poljud (osim za vozila s propusnicom).

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

          

          Obavijesti i upozorenja građanima:

 

  • zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
  • posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
  • nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
  • zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)

          Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda, prenosi PU Splitsko-dalmatinska. 

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com