Dvostruki pokušaj ubojstva u Cisti Provo: Sestrinog muža braća dočekala s kosirima

cistaprovo googleIlustracija: Google maps

POLICIJA je dovršila obradu slučaja starog 10 dana i za pokušaj ubojstva prijavila 29-godišnjaka i njegovog četiri godine mlađeg šurjaka.

Obračun se dogodio u obiteljskoj kući u Cisti Provo kod Imotskog. 29-godišnjak je najavio dolazak u kuću ženine obitelji. Zaprijetio je jer mu supruga od koje se razvodi ne da viđati dijete.

Na ulazu su ga dočekala dvojica ženine braće, i to sa kosirima u rukama. Stariji, 39-godišnji brat, udario ga je drškom, a mlađi, 25-godišnjak, sječivom po licu i zadao mu vrlo ozbiljne ozljede. 29-godišnjak je, pak, oteo kosir starijem bratu i njime ga dokačio.

U to je došla policija koju su pozvali nakon što je 29-godišnjak najavio svoj dolazak iz Splita. Kod ženine obitelji stigao je s prijateljem, ali on se nije miješao u sukob i u slučaju ima status svjedoka.

Policija je tek sada dovršila slučaj jer su 29-godišnjak i stariji ženin brat bili hospitalizirani u splitskoj bolnici zbog teških ozljeda glave. Tek kada su završili s liječenjem, policija je mogla s njima porazgovarati i dovršiti predmet.

IZVOR: http://www.index.hr/

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com