Hercegovina je dobila Vivu!

viva caffeSPONZORIRANI ČLANAK

Od ovoga ponedjeljka Posušje, a i cijela Hercegovina te bliža regija, bogatija je za mjesto koje se u velikome razlikuje od ostalih ugostiteljskih objekata na ovim prostorima. Otvoren je caffe • Lounge • Bar pod imenom VIVA.

Što je toliko posebno u VIVA Caffe • Lounge • Bar-u? Vođeni motom „Vaš kutak za idealan trenutak“ projekt tim se pobrinuo da svaki gost u svakome trenutku dana dobije upravo ono što želi, a to je zadovoljstvo ponuđenim. Jutarnja kava više nije obična kava koju ćemo popiti u 15 minuta i brzim hodom otići na svoje poslove. Kod nas imate priliku među prvima uživati u odličnome okusu talijanske Lavazza kave. Dnevni i popodnevni trenutak isto tako ne može proći bez nekih od naših slastica na koje smo posebno ponosni. Viva Vam nudi i dnevno svježe torte fantastičnog okusa, lava cake koji se doslovno topi u ustima kao i razne deserte u čaši. Viva tim se za sve sladokusce posebno potrudio tako što je napravio ‘homemade’ sladoled za kojega dajemo posebnu preporuku.

viva caffe 1

Veliki dio pozornosti koji se tiče ponude  posvećen je ljubiteljima vina i piva. Vinska karta svakog Vam dana nudi preko 30 vrhunskih i visoko kvalitetnih vina koje imate priliku tokom cijeloga dana kušati u ugodnom interijeru Viva caffe • lounge • bar-a. Pivska karta nema ništa skromniju ponudu, imate priliku uživati u najpopularnijim svjetskim brendovima koji se tiču piva općenito, kako točenih piva do piva iz staklenih ambalaža. Uz dobro vino i pivo ide i ukusan  zalogaj. Tu su i posebno prilagođena jela u kategoriji fingerfood od originalnih meksičkih nachosa s raznim umacima preko chicken nuggetsa do extra paprenih sirnih loptica.

viva caffe 2

Večernji izlazak na kavu od otvorenja Vive više neće biti isti. Uz cjelodnevnu ponudu pića, slastica te ukusnih zakuski dodajemo i bogati izbor raznih alkoholnih i bez alkoholnih koktela koji će Vas sa prvim okusom prebaciti na drugi kraj svijeta. Da bi glazba bila prigodna trenutku, svake noći u Vivi se brine rezident DJ koji za Vas bira samo najbolje glazbene hitove. Posebno valja istaknuti subotnje noći kada imate priliku opet među prvima uživati u Pop/Rock glazbi 70.-ih i 80.-ih što se nadamo da će biti posebno zanimljivo populaciji koja je odrasla uz tu glazbu.

Uz sve navedeno nadamo se da smo dovoljno zaigrali Vašu maštu i zanimanje. VIVA Caffe • Lounge • Bar Vas očekuje!

viva caffe 3

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com