Započele pripreme za šestu biciklijadu Đir za zdravi život

Udruga mladih KUM Proložac zajedno s još sedam udruga mladih i za mlade započela je pripreme za šestu biciklijadu Imotske krajine „Đir za zdravi život!“ koja će se održati u nedjelju 16.8. s početkom u 17.30 sati.

Biciklisti će moći krenuti iz pet smjerova;  Prološca, Grubina, Zmijavaca, Runovića i Imotskog i susresti se kod trgovačkog centra Park&Shop gdje organizatori najavljuju bogat program.

 

„Ovogodišnja biciklijada će biti ponešto drugačija nego prošlih godina. Naime, mijenjali smo program kod Park&Shopa gdje će umjesto edukativnog poligona biti organizirana utrka i program hula hup. Potrudili smo se naći i nagrade za najbolje natjecatelje, kao i tombolu. Trenutno smo u fazi osiguravanja sigurnosti za sve sudionike biciklijade i nadam se da ćemo zajedno sa PP Imotski dogovoriti sve pojedinosti kako sigurnost svih ne bi bila ugrožena“ – kaže Hrvoje Garac iz organizacijskog odbora Đira.

 

Organizatori pozivaju sve da se odazovu na biciklijadu te na taj način daju doprinos u afirmaciji zdravih stilova života i biciklizma uopće, a o svim detaljima manifestacije će javnost obavijestiti uskoro.

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com