Marijana Dokoza predstavila svoj novi roman

_DSC1216Novinarka i književnica Marijana Dokoza,predstavila je sinoć u Imotskom svoj najnoviji roman Grijesi.Ova mlada Zadranka/rođena u Galovcu/, živi i radi u Frankfurtu,no domovina joj je nezaobilazan izvor smiraja i inspiracije..Njenu knjigu  predstavio je novinar Petar Grubišić, te predsjednik zajednice Imoćana u Mainzu Milan Katanušić.

-Ovaj moj najnoviji književni iskorak,roman  “Grijesi” temelji se na istinitoj priči o ženi koja želi pobjeći od prošlosti te započeti novi život daleko od problema, ne znajući da se od grijeha prošlosti ne može sakriti! Glavni lik, Ana Radman, imala je traumatično djetinjstvo koje su obilježili smrt majke i najmlađe sestre te odrastanje s nasilnim ocem. Nakon što njezina velika ljubav Toni pogine u ratu u Hrvatskoj, Ana bježi u Njemačku, gdje se udaje za Nijemca i započinje novi život. Godinama poslije, Ana upoznaje čovjeka izgledom vrlo nalik na Tonija s kojim započinje strastvenu vezu i ostaje trudna. Ono što će saznati o tom čovjeku oživit će stare grijehe i ljubavne rane kojih se naviše bojala… Od teške sudbine, borbe života i smrti i nikada zaboravljene i neprežaljene ljubavi nemoguće se sakriti ,istaknula nam je Marijana Dakoza.

-Treba napomenuti da  nam Marijana i kao novinarka vrlo pedantno prati rad naše  zajednice Imoćana u Mainzu ,što nam je od velike koristi, jer smo preko njezina pisanja vrlo blisko povezani sa rodim krajem, izjavio je na promociji Milan Katanušić

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com