Veterani Hajduka okupili brojne ljubitelje “bijelih” u Imotskom

hajduk imotskiDruštvo prijatelja Hajduka iz Imotskog povećalo je svoje članstvo i sada broji više od stotinu članova. Razlog tome je sinoćnji malonogometni spektakl u Imotskom gdje su veterani Imotske krajine ugostili svoje vršnjake iz Hajduka. Pred više od 500 gledatelja u ambijentu ŠRC Joško Novović Tuta miroljubiv rezultat 5:5. Prostor i nije bio bitan koliko je bilo lijepo uživati u potezima nekadašnjih majstora iz Splita i Imotske krajine. U Imotski su došle legende „bijelih“ Jurica Jerković, Ivan Buljan (nisu igrali), Vilson Đoni, Goran Brailo i Nikica Cukrov. Bili su tu i „mladići“ poput Veića, Bikića, Đolonge, Božikovića, Puljiza te Hrvatina Gudelja.

S druge strane, Vinko Malenica, Drago Ćelić (igrao drugo poluvrijeme za Hajduk), Jale Gudelj, Zdenko Šabić, Kunta Kujundžić, Karaja Puljiz Mario Maršić, Bilić, Ćosić, Kukavica, sve odreda vrsni malonogometaši.

hajduk imotski 1

Uživali su gledatelji u dobrom nogometu, bilo je trke i akcija, malo su suci prevagnuli na stranu gostiju, ali im nitko nije zamjerio. Prije samog susreta predsjednik DPH Imotski Damir Mamić i njegov zamjenik Danijel Dodig darivali su Đonija i Jerkovića prigodnim darovima. Sve u svemu još jedan spektakl odanosti Imoćana „Hajduku“ zahvaljujući brojnim entuzijastima među kojima treba izdvojiti Frenkija Skaku. Zajednička večera na meniju roštilj za domaće, a žabe na brujet za goste i dogovor da se ovakvi susreti češće organiziraju.

 hajduk imotski 2

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com