Goran Šušnjara više nije trener Imotskog

goran šušnjara
FOTO: Branimir Boban
Vodstvo Diva podno kule u nedjelju se sporazumno razišlo s trenerom prve momčadi.

Goran Šušnjara neće više s klupe voditi drugoligaša s Gospinog doca. Vodstvo Imotskog u nedjelju se sporazumno razišlo s trenerom prve momčadi, a novi strateg bit će predstavljen već danas u 14 sati.

– Zahvaljujemo gospodinu Šušnjari na svemu što je napravio od kad je došao u naš klub, i svojim radom nesebično  doprinio povratku kluba u 2. HNL i ostvarenju najboljeg plasmana od postanka kluba (5. u drugoj HNL sezana 2014/15, među 15 klubova u RH). Sadašnji, aktualni trenutak kluba,  traži od kluba izlazak iz evidentne rezultatske krize, te je obostrano zaključeno da je u ovom trenutku najracionalnije da momčad razbudi novi trener. Svakako smo mišljenja da su isključivo za nedostatak bodova odgovorni igrači, koji su svojim neodgovornim pristupom propustili pobjede, i bodove, u susretima u kojima su protivniku poklanjali iste. Na njima je najveći teret odgovornosti, i imaju priliku popraviti dojam i bodovni saldo, i izboriti se za svoj status, jer i na tom planu će doći do promjena – izjava je čelništva Imotskog.

Nakon točno 10 odigranih kola, Div je na pretposljednjem mjestu ljestvice sa skromnih osam osvojenih bodova, te su u dosadašnjem dijelu prvenstva momčad s najviše primljenih pogodaka (20). Imotski u idućem kolu, već u srijedu, gostuje u Sisku kod Segeste…

IZVOR: Dalmacija News
Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com