Balajić debitira kod Segeste: “Nema kukanja, svaku ćemo utakmicu ići na pobjedu.”

stipe balajićImoćani će na gostovanju u Sisku biti bez trojice standardnih igrača.
Svega dva dana nakon dogovora o preuzimanju klupe Imotskog, Stipe Balajić će debitirati. U ponedjeljak je preuzeo momčad, već u utorak je s igračima bio na putu za Sisak gdje Div danas od 15.30 sati igra susret 11. kola Druge HNL.

Pred nekadašnjim trenerom Zagore, Solina, Dugopolja (dva angažmana), Hajdukovih juniora, te Katalinićevog pomoćnika u RNK Split, novi je izazov.

– Naravno da mi je izazov, posebice obzirom na situaciju u kojoj je klub. Nadam se kako ćemo svi skupa, zajedničkim radom, uspjeti klub izvući s dna. Dosta je tu mladih igrača, dosta posuđenih iz Splita i čim netko od njih nedostaje, pojavi se problem. Usto, Imotski je u dosadašnjem dijelu prvenstva imao i dosta, da tako kažem, nesreće – uveo nas je u priču Balajić koji se ipak nije dao “upecati” na konstataciju kako je vrlo često ove sezone “nesreća” bila zapravo sinonim za sudačke greške.

Pred 47-godišnjim je Sinjaninom zahtjevan zadatak – Imoćane iščupati s dna ljestvice. Pretposljednje mjesto lige sa skromnih osam bodova osvojenih u 10 utakmica glasan je alarm na Gospinom docu.

– Trebamo se dignuti što prije, ići ćemo iz utakmice u utakmicu, iako nam raspored nije baš povoljan jer nas nakon Segeste čeka još jedno gostovanje (Rudeš), usto ćemo u Sisku biti bez tri igrača (Todorić tri žuta, ozlijeđeniMrkonjić, te virozni Faletar). No, nema kukanja, znamo da su to sve kvalitetni igrači, ali i oni koji ih budu mijenjali dat će sve od sebe. Vjerujem u sve svoje igrače – dodaje Stipe Balajić, te najavljuje dvoboj sa Segestom, najstarijim hrvatskim nogometnim klubom.

– Bod je na gostovanju uvijek dobar, ali sigurno je da svaku utakmicu idemo na pobjedu, to uvijek tražim od svojih igrača i učinit ću sve što je u mojoj moći da to u njih usadim. Nažalost, nismo imali previše vremena za treninge i uigravanje, bilo je vremena tek da momčad pokušam psihički podići, vidjet ćemo jesam li to uspio. Ipak vidim da je momcima stalo, nadam se da ćemo se već danas vratiti na pozitivne staze – za kraj će novi trener Diva podno kule.

IZVOR: Dalmacija News
Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com