Taekwondo klub “Imotski” osvojio 7 odličja i 2 druga mjesta na 20. “Livno Open-u”

tkd imotski 1Taekwondo klub Imotski protekli vikend sudjelovao je na jubilarnom 20. po redu Taekwondo turniru “Livno Open”. Ovaj turnir, u organizaciji Taekwondo kluba „Magone“, ugostio je  340 natjecatelja iz 25 klubova.  Za naš klub nastupilo je 16 natjecatelja u kategorijama mlađih i starijih kadeta te juniora.

tkd imotski turnir

Sedam  natjecatelja Taekwondo kluba „Imotski“  osvojila su  odličja u svojim kategorijama čime su se Imoćani vratili s dva pehara u ekipnom poretku juniorki i mlađih kadetkinja. Najbolja natjecateljica T.K. „Imotski“ bila je Ana Kukavica koja je u kategoriji do 43 kilograma (ml. Kadetkinje,) pobijedivši tri borbe, osvojila zlatnu medalju.   U poretku juniorki, na prvom mjestu je bio splitski „Marjan“, drugo mjesto je osvojio “Imotski”, a treće mjesto  „Gacak“ Otočac.  Kod mlađih kadetkinja prvi je također bio “Marjan”, drugi “Imotski”, a treći zagrebački “Tigar”.

tkd imotski

Osvajači medalja:

Prvo mjesto:

Stela Kavelj i Ana Kukavica.

Drugo mjesto:

Magdalena Mršić Božinović, Matej Božinović Karauz i Klara Tolić.

Treće mjesto:

Marko Grbešić, Mijo Zdilar

Nastupili su još:

Petar Kavelj, Lea Grbešić i Mihaela Sušić koji su upisali po jednu pobjedu te Martina Milardović, Dijana Mršić, Matija Ujević, Eva Zdilar , Maja Vidak i Marko Katanušić.

tkd turnir 1

tkd turnir

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com