Predizborni skup MOST-a nezavisnih lista u Imotskom

MOST predizborni skup imotskiU nizu održavanja predizbornih skupova koji će ovih dana „zapljusnuti“ Imotski, jučer su se Imoćanima predstavili kandidati  za X. izbornu jedinicu i vodstvo MOST-a. Božo Petrov, dr. Drago Prgomet, prof. Ivan Lovrinović, Ivan Kovačić, uz domaće kandidate na toj listi Matu Rebića i  Mariju Lozo, članove Nezavisne liste MI za IM iznijeli su detaljan program MOST-a.

„Naivan je onaj tko misli da nas iz ove situacije iz ovoga gliba u kojem se nalazimo mogu izvesti ovi koji su nas u to i uveli. To jedino mogu novi ljudi i zato je došlo vrijeme za korijenite promjene. Varaju se oni koji misle da MOST neće učiniti veliku prevagu na našoj političkoj sceni poslije izbora. Vidjet ćete, bez nas se neće praviti nikakve računice. Mi smo ti koji će, ako sutra buduća vlada ne ispuni očekivanja, tražiti i moći ostvariti njen pad i raspisivanje novih izbora.“, izjavio je dr. Drago Prgomet.

Prof. Ivan Lovrinović vrlo pedantno i stručno odgovarao je na brojna pitanja, ponajviše mladih Imoćana, o načinu izlaska iz teške ekonomske krize, dok je Božo Petrov istaknuo kako se neće puno čekati s početkom nužnih promjena.

„Ja, a vjerujem i veliki broj posebno mladih Imoćana više ne želi živjeti  u ovakvom gradu kao što je Imotski, gradu koji je na izdisaju, gradu koji umire u svim segmentima življenja. I zato želimo promjene hitne i učinkovite.“, dodao je Mate Rebić.

 

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com