Imoćanka Stella: ‘Puca glava’ će vas podsjetiti na sve one lude i besane noći

karma stella

FOTO: 24 sata

Vatrena pjevačica Karme Stella na snimanju spota u društvu je vesele ekipe provela noć za pamćenje – neumorno je gotovo deset sati plesala s 20-ak statista.

“Puca glava” pjesma je posvećena svim tulumima i neprospavanim noćima koje smo svi u životu doživjeli, a upravo tako zove se novi singl grupe Karma za koji predstavljaju i video spot u režiji mladog Antonija Paića.

Vatrena pjevačica Karme Stella na snimanju spota u društvu je vesele ekipe provela noć za pamćenje – neumorno je gotovo deset sati plesala s dvadesetak statista. Na dvodnevnom snimanju u Istri nije se štedilo ni na piću ni na pozitivnoj energiji.

– Svašta mi se vrtilo po glavi dok sam gledala svog glumačkog partnera i dečka u spotu, slovenskog manekena Iztoka Hodnika, kako pleše s lutkom. A kadrovi koje smo snimali rano ujutro nasmijali su nas do suza i podsjetili na jutra koje smo i sami doživjeli, nakon cjelonoćnih party-a. Mamurluk, rasčupana kosa i neke čudne, neočekivane situacije svima su nam dobro poznate, a što se stvarno desilo na snimanju pogledajte u našem video spotu – kaže kroz smijeh lijepa Imoćanka Stella.

U stvaranju singla “Puca glava” Karma je po prvi put surađivala s dugogodišnjim prijateljem, legendarnim hitmejkerom Dušanom Bačićem koji je za pjesmu napisao glazbu i tekst, a aranžman potpisuje Neno DJ.

“Puca glava” će zasigurno postati prava himna svih predstojećih tuluma diljem Hrvatske uz koju ćemo nazdravljati do jutra.

IZVOR: http://m.24sata.hr/

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com