Predizborni skup Hrvatske zore u Imotskom

milan kujundžić hrvatska zoraSinoć je  u Gradskom kinu u Imotskom održan predizborni skup Hrvatske zore na kojem su predstavljeni kandidati stranke za X. izbornu jedinicu. Puna dvorana pozdravila je čelnika stranke,  Imoćanina dr. Milana Kujundžića koji se obratio nazočnima.

hrvatska zora skup imotskiPrije njega govorili su Mate Matković, Dea Zovko, Željko Lasić i general Živko Zrilić, nositelj liste u IX. izbornoj jedinici. Posebno zanimljivo obraćanje bilo je imotskog poduzetnika Željka Lasića koji se osvrnuo na tešku gospodarsku situaciju u Imotskom okrivivši, osim središnje vlasti, i lokalne političare koji su vrlo malo ili gotovo ništa napravili za Imotsku krajinu.

hrvatska zora skup imotski 2

„Iziđite na izbore i ne vjerujte onima koji vam kažu da je davanje glasa Hrvatskoj zori bačen glas. Nitko u našem Saboru do sada nije zastupao Imotsku krajinu u onom pravom smislu. Mi smo sposobni za to jer nama ne trebaju ni fotelje, niti popularnost, mi ćemo služiti našem narodu.“, istaknuo je dr. Kujundžić.

hrvatska zora skup imotski 1

Na kraju dostojanstvenog skupa svi kandidati iz X. izborne jedinice izišli su na binu uz pjesmu Petra Graše “Ostat ću uvik isti“.

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com