88-godišnja baka Mara iz Sviba na utakmici Hajduka

baka mara hajduk 1Na Poljudu smo ugostili baka Maru Bodrožić – Selak (88) koja je s obitelji bila na zadnjoj utakmici protiv Rijeke.

U pratnji direktora marketinga Hajduka Aljoše Bašića, baka Mara je obišla stadion i razgledala je trofejnu dvoranu, a darovali smo joj i prigodne darove: člansku iskaznicu i godišnju ulaznicu za istočnu tribinu, pa tako sad s djecom i unucima može na svaku sljedeću utakmicu.

baka mara hajduk 2

Baka Mara imala je veliku želju jednom uživo gledati Hajduka, pa su je sin i unuci odveli na Poljud na utakmicu. Na Jadranski derbi stigle su čak četiri generacije obitelji Bodrožić-Selak, a 88-godišnja baka Mara izazvala je velike simpatije među navijačima na istočnoj tribini Poljuda.

baka mara hajduk 3

Iako je veći dio obitelji u Njemačkoj, za ovu priliku iz sela Svib pokraj Ciste Provo na utakmicu su stigli u brojnom sastavu: praunuk Ivan (9), unuk Ante (31), sin Mate (63) te baka Mara (88).

baka mara hajduk 4

“Bogu sam se molila da pobijedimo. Nije spjelo ovaj put, ali ufam se ja u njega da će pomoći sljedeći put”, rekla je baka Mara, koja je dosad utakmice gledala na televiziji, a ovo je prvi put da je bila na Poljudu.

baka mara hajduk 5

“Ja sam se i prije molila za Hajduka, a sada ću još i više”, kazala je baka Mara nakon što se prvi put našla na travnjaku Poljuda.

Uručivši joj darove, šal, značku, privjesak, te člansku iskaznicu, i godišnju ulaznicu za sve utakmice Hajduka, direktor marketinga Aljoša Bašić je poželio baki Mari puno zdravlja, da što duže poživi i da što češće dolazi na utakmice.

baka mara hajduk 6

“I ja se nadam da ću još koji put doći. Sve za mog Hajduka. Sva moja djeca, unuci, praunuci, nadam se uskoro i šukununuci su za Hajduka, pa moram biti i ja”, kazala je baka Mare Bodrožić-Selak.

baka mara hajduk

IZVOR: http://hajduk.hr/

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com