TZ Imotski organizira 2 tečaja i 1 edukaciju

imotskiTuristička zajednica grada Imotskog organizira dva tečaja i jednu edukaciju.

Prvi tečaj održat će se  19. i 20. studenog  (četvrtak i petak), u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Imotski, od 8 do 16 sati. Rriječ je o tečaju za vodiče pustolovnog turizma. Tečaj će voditi pripadnici HGSS-a, a po završetku obuke  polaznici će dobiti odgovarajući certifikat HGSS-a.

Druga edukacija održat će se u srijedu, 25. studenog, u dvorani POU, u vremenskom intervalu od 10:30 sati do 12:30 sati, pod temom „Kako uspješno voditi apartmane i kuće za odmor“. Edukaciju će voditi Anamarija Cicarelli, vlasnica Savjetovališta za obiteljski smještaj i autorica dvije uspješne knjige o obiteljskom smještaju. Na edukaciji polaznici će biti upoznati s temama kao što su: priprema objekata za iznajmljivanje, prezentacija, poslovanje s turističkim agencijama, odabir turističkih portala za oglašavanje, recenzije gosta i sl.

Treći tečaj održat će se 26. i 27. studenog u Dugopolju (26.11.) i Imotskom (27.11.), od 8 do 16 sati, pod nazivom „Za razvoj ruralnih krajeva“. Tečaj će voditi desetak eminentnih stručnjaka iz navedenog područja, a neke od tema su: osnove ruralnog turizma, poticaji države i EU, uloga tradicije u turizmu, pravni okviri, marketing i brendiranje, paketi usluga u seoskim gospodarstvima i mnoge druge.

Svi tečajevi su besplatni za polaznike, a prijaviti se može u uredu TZG Imotski ili na mail info(@)tz-imotski.hr

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com