Jutros najhladnije u Imotskoj krajini

Generated by  IJG JPEG Library

Kako se i predviđalo ciklona Oto donijela je zahlađenje, kišu, prvi jesenski snijeg na kontinentalnom dijelu zemlje, a zabijelilo se i Biokovo te na svetom Juri ima 5 centimetara snijega.

U drugim krajevima jutros je kišno, doduše bez temperatura ispod nule kao jučer, no u mnogim se i mjestima temperatura spustila ispod 5 stupnjeva. Najhladnije je jutros u Imotskoj krajini i na kninskom području, u Lovreću svega 3 stupnja koliko je izmjereno i u Golubiću kod Knina. Prohladno je kišno jutros i u šibenskoj okolici, u Danilu samo 4 stupnja, u Bilicama dva stupnja više.

Zrak se od jučer znatno ohladio i u Šibeniku, jutros je temperatura u tom gradu samo 6 stupnjeva, a tek stupanj toplije je u Zadru.

Meteorološka postaja DHMZ-a na Marjanu jutros mjeri 8 stupnjeva, a uz gradove i mjesta na obali i u Zagori, prohladno je jutros i na otocima, tako je na Pašmanu jutros samo 8 stupnjeva, 9 uz kišu na Braču i Hvaru.

Kiše će još biti, a nakon ciklone Oto uslijedit će tek mali predah, a zatim u naše krajeve stiže nova ciklona po imenu Petra.

 

IZVOR: Slobodna Dalmacija

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com