VIDEO: Imoćani potpisuju glazbu i produkciju nove pjesme Baruna

baruni

Popularna hrvatska grupa “Baruni” nedavno je objavila novi singl za pjesmu „Za tebe sam ljubav čuvao“ , a ubrzo zatim i spot za istu pjesmu koji je u vrlo brzom roku osvojio srca fanova.

Dinamična i plesna pjesma, vjerujemo zaslužila je isto tako moderan video spot, istaknuo je pjevač i frontmen Baruna, Danijel Banić za medije.
“Snimanje spota proteklo je vrlo uzbudljivo i radno, a s druge strane sve je bilo ispunjeno zabavom i smijehom, što će se sigurno osjetiti i u samom spotu. Vjerujem da imamo jedan vrlo moderan spot koji će ovoj našoj pjesmi dodatno pridonijeti na popularnosti. Režiser Dario Lepoglavec je sve osmislio, a mi smo poslušali njegove ideje, te nestrpljivo očekujemo finalni uradak, kao i naši brojni fanovi. Idiličan ambijent Etno farme Mirnovec u Samoboru bio je otkriće kao lokacija za snimanje, jer svaka pozicija tamo vrhunski je kadar i za filmove, a posebno za spotove” – završio je prvi frontmen Baruna.

Tekst novog singla Baruna „Za tebe sam ljubav čuvao“ autorski potpisuju Saša Žigić, dok su za glazbu zaslužni Saša Žigić i Jelena Domazet. Aranžman i produkciju potpisuje Zvonimir Domazet, dok u spotu glumi naša susjeda iz Posušja Ana Rezo.

IZVOR: http://imotskenovine.net/

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com