Učenici O.Š. “Stjepan Radić” Imotski postigli izvrsne rezultate na međuškolskim sportskim natjecanjima

malonogometno natjecanjeUčenici O.Š. „Stjepan Radić“ Imotski ,sa svojim voditeljima – učiteljima TZK Markom Mrkonjićem, Vjekoslavom Franceschijem i Mirjanom Đuzel, u razdoblju od 10. studenog do 3. prosinca, sudjelovali su na 6 međuškolskih športskih natjecanja učenika osnovnih škola Imotske krajine  i postigli sjajne rezultate. S četiri natjecanja vratili su se kao pobjednici, a na jednom natjecanju osvojili izvrsno 2. mjesto.

Kronološkim slijedom, 10. studenog 2015.g. u Športskoj dvorani u Prološcu,  u organizaciji O.Š. „Ivan Leko“, održano je Malonogometno natjecanje za dječake u kategoriji 5./6 razreda na kojem su predstavnici najveće škole u Županiji, sa svojim voditeljem Markom Mrkonjićem, u finalu, boljim izvođenjem jedanaesteraca, porazili domaćine Zmijavčane i osvojili 1. mjesto.  Malonogometno natjecanje za dječake u kategoriji 7./8. razreda održano je 13. studenog 2015.g. u Športskoj dvorani OŠ „S. S. Kranjčević“ u Lovreću. Imotski dječaci, sa svojim voditeljem Markom  Mrkonjićem, s natjecanja su se vratili s osvojenim 2. mjestom izgubivši u finalu od ekipe iz Zmijavaca. 16. studenog 2015.g. održano je Natjecanje u rukometu za dječake, a 25. studenog 2015.g. za djevojčice u kategoriji 7./8. razreda. Oba natjecanja organizirana su u Športskoj dvorani O.Š. Zmijavci. Imotski rukometaši i rukometašice u obje su finalne utakmice pobijedili domaćine Zmijavčane i obradovali svog voditelja Marka Mrkonjića i sve nas osvojenim prvim mjestima.

16. studenog 2015.g. OŠ „Stjepan Radić“ Imotski bila je domaćin Natjecanja u odbojci gdje su imotske učenice 5. i 6. razreda igrale protiv predstavnica OŠ Zmijavci i pod vodstvom Vjekoslava Franceschija osvojile 1. mjesto u ovoj kategoriji natjecanja.

Učenici 7. i 8. razreda imotske osmoljetke sa svojom voditeljicom Mirjanom Đuzel sudjelovali su i na Natjecanju u košarci za dječake održanom 3. prosinca 2015.g. u Prološcu s kojeg nisu donijeli pehar, ali to nije razlog za razočaranje, nego motivacija za još više  truda i rada u budućnosti.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com