Održan trening Airsofta u Vinjanima Gornjim

airsoft vitezovi imotski 1U organizaciji Airsoft kluba „Vitezovi“ Imotski jučer je održan trening u Vinjanima Gornjim. Okupio je oko 60 članova spomenutog kluba te prijatelja iz  ASK „Makarska“, ASK „Lav“ iz Podstrane i ASK „Black Eagle“ iz Kaštela.

„Htio sam uvesti Airsoft u Imotski s ciljem poticanja mladih na druženje kako bi osjetili neku drukčiju vrstu sporta i adrenalina, posebno one željne vojske. Bavim se ovime već godinu i pol dana.“, istaknuo je organizator susreta, Teo Kutleša.

ask vitezovi

Ovakav trening pretežno se održava u Duvanjskoj stanici, no zbog prevelikog broja sudionika ovaj put premješten je u Vinjane Gornje. Samom organizacijom oduševljeni su i gosti.

„Svaka čast na samoj organizaciji. Imamo 3 tima. Šteta što nismo u Duhanskoj stanici, to nema nitko – samo Imoćani! No, neće utjecati ni na što jer bit je ionako druženje.“, naglasio je Ante Češljar, član AT VIPERS-a.

airsoft vitezovi imotski

„ASK Black Eagle djeluje već 5 godina i zaista nam je velika čast što svojom nazočnošću možemo uveličati ovaj susret.“, dodao je Zvonimir Marovec iz Kaštel Gomilice.

Ovakva vrsta sporta i druženja po prvi put je organizirana u Imotskom, a sam organizator iznimno je zadovoljan odazivom.

 

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com