Božićni koncert u crkvi Sv. Franje oduševio Imoćane

božićni koncert u crkvi svetog franjeTradicionalni božićni koncert u crkvi Sv. Franje u Imotskom, na kojemu su nastupili Mandolinski orkestar Imotski, Dječji zbor „Gospini anđeli“ iz Imotskog, klapa „Zvizdan“ iz Posušja te klapa „Bratovština“ iz Gorice – Sovića, izazvao je veliko zanimanje Imoćana.

“Jako smo zadovoljni koncertom, a ovacije publike su nam potvrdile da se radilo o odličnom koncertu. Stoga nam i puna crkva daje poticaj da i dalje nastavimo organizirati ovakve događaje. Ovim koncertom Mandolinski orkestar Imotski je još jednom, svojim sviranjem, dokazao da su s pravom državni prvaci.”, izjavila je profesorica Antonela Rebić, organizatorica koncerta.
Posebno je pohvalila Dječji zbor „Gospini anđeli“: “Oni su svojim mekim i baršunastim glasićima dotaknuli srca svih ljudi u publici.“, dodavši kako se želi zahvaliti svim izvođačima koji su izdvojili svoje dragocjeno vrijeme da bi Imoćanima dočarali ugođaj Božića. „Naravno pohvale i klapama iz susjedne BiH koje su se odazvale našem pozivu i uveličale ovaj božićni ugođaj. Posebno se zahvaljujem Franjevačkom samostanu Imotski i gvardijanu fra Kristijanu Stipanoviću koji su nam izišli u susret i omogućili da u prostoru crkve održimo ovaj božićni koncert jer naša crkva ima izvanrednu akustiku što posebno odgovara zvuku mandoline i klapskog  pjevanja”.,istaknula je prof Rebić.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com