Granica se ne zatvara, radovi će biti gotovi u dogovorenom roku

????????????????????????????????????

Granični prijelaz Gorica – Vinjani ipak neće biti zatvoren zbog radova, zaključak je jučerašnjeg sastanka na kojem su sudjelovali ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje Miro Džakula, vodstvo općine Grude na čelu s načelnikom Ljubom Grizeljom, predstavnici Udruge gospodarstvenika Posušje, te važni grudski gospodarstvenici.

Odluka je donesena dva dana prije već najavljenog zatvaranja granice koje je trebalo trajati do zakazanog završetka radova 30. travnja, a do tada prijelaz bi mogli koristiti samo lokalno stanovništvo, radnici i učenici koji pohađaju školu u Imotskom kao i vozila hitne medicinske pomoći te policijske i vatrogasne jedinice.

Ova odluka je razumljiva budući da je ovo jedan od najfrekventnijih i najvažnijih  prijelaza za ovaj dio Hercegovine, stoga je i opravdan zahtjev o nezatvaranju Graničnog prijelaza koji su uputili gore spomenuti gospodarstvenici. Vijest o nezatvaranju Graničnog prijelaza sigurno će s radošću primiti i mnogi koji svakodnevno preko ovog prijelaza iz raznih razloga idu u RH i obrnuto.

grude-online.info

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com