Imotski osnovnoškolci uključeni u međunarodni projekt Božićni eTwinning

Božićni eTwinning 1Učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole „Stjepan Radić“ Imotski, u sklopu nastave Engleskog jezika, sa svojim profesoricama Slavicom Galić, Ivanom Ćosić, Tinom Ćurčija Gugić i Anđelom Gudelj, sudjelovali su u međunarodnom projektu „eTwinning: Christmas cards/ A letter to European Union.“

Koordinatorica projekta je prof. Slavica Galić. Cilj projekta je razvijanje komunikacijskih vještina, poticanje kreativnosti, njegovanje tradicije pisanog čestitanja blagdana, druženje i stjecanje novih poznanstava i prijateljstava među učenicima.

Božićni eTwinning

Učenici su, sa svojim profesoricama, izradili prekrasne čestitke i razmijenili ih sa školama partnerima u Italiji, Engleskoj i Hrvatskoj. Učenici petih razreda kratko su se predstavili te zaželjeli sretne blagdane,  dok su učenici viših razreda pisali i o običajima našeg kraja. Učenica 8.a razreda Ida Zdilar, u sklopu  dodatne nastave Engleskog jezika, bila je  uključena u izradu pisma koje je poslano na adrese glavnih ureda Europske unije. U izradi pisma sudjelovali su učenici iz 13 država Europe.  Dogovorena je i daljnja suradnja u svrhu vježbanja komunikacije te učenici sa svojim profesoricama s radošću iščekuju nove zajedničke projekte i druženja.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com