Velika Torcidina bakljada u Prološcu

proložac torcida bakljadaUčlanjivanjem novih članova u udrugu „Naš Hajduk“, te velikom bakljadom na starom mostu, u subotu su, u Prološcu, navijači i simpatizeri Hajduka iskazali svoju privrženost „Bijelima“.

proložac hajduk

Čak 115 Proložana  svih uzrasta i spolova učlanilo se u „Naš Hajduk“ uredno plativši članarinu. Potom su svi zajedno, s bakljama u ruci, krenuli prema starom mostu te uz pjesme i navijanje napravili koreografiju. Zatim su kod poznatog monumentalnog kipa Kristu Kralju, na samom istočnom ulazu na most, stari Torcidaši upriličili bakljadu, burno pozdravljeni od brojnih sumještana.

proložac torcida bakljada 1

 Održana je i skupština za osnivanje Društva prijatelja Hajduka na čijem je čelu Dubravko Tolić, dok je dopredsjednik Ivica Blažević i tajnik Vladimir Leko.

„Ovo je tek prva ovakva akcija učlanjivanja i vidite koliki je interes, a mi smo tek počeli. Akcija  za učlanjivanje će biti još, kao i novih sličnih bakljadi. Samo da naš Hajduk pokaže svoju kvalitetu. Mi smo do smrti s njim.“, izjavio je oduševljeni Dubravko Tolić.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com