Ranko Topić: “S HDZ-om nema koalicije!”

ranko topićOd subote se na čelu imotskih pravaša  nalazi  Ranko Topić  koji je izabran  na  zajedničkom Zboru nekoliko Podružnica HSP-a iz Splitsko dalmatinske županije, održanom u Dugopolju. Na Zboru je nazočila i glavna tajnica  stranke Mirela  Bušljeta Felc, a izabrana su i nova vodstva HSP-a  za  Kaštela i Dugopolje.

Novoizabrani predsjednik HSP-a Imotski odmah je najavio redefiniranje pozicije  HSP-a u gradu Imotskom  i najavio  odlučne političke poteze koje prenosimo u cijelosti:

“Prvi korak koji smo napravili jest prekid suradnje s dosadašnjim partnerima u Gradskom vijeću Grada Imotskog. Dok god je na čelu grada Imotskog sadašnji predsjednik HDZ-a i aktualni gradonačelnik Ante Đuzel mi s tom strankom nećemo koalirati.“

Nema suradnje s  čovjekom koji je privatizirao općinu Imotski i  svoje političko djelovanje podredio uskom  krugu svojih istomišljenika. 

Svim Imoćanima obećavamo da  će doći do redefiniranja odnosa  i u radu Gradskog vijeća Grada Imotskog  u  kojem će HSP izlaziti s novim  inicijativama i „gurati“ projekte od općeg interesa za grad Imotski.

Uskoro možemo očekivati  pojačani angažman svih vijećnika HSP-a, a  inicijative od interesa za grad Imotski biti će uskoro i javno predstavljene i obznanjene  svim Imoćanima.“

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com