T-com – ove instalacije u Imotskom opasnost za građane

 telefonske i internetske instalacije 2Ako prođete  glavnom imotskom ulicom, Šetalištem Ante Starčevića, koja ide kroz samo srce grada, može se vidjeti ono što malo koji grad ima. Dakako, s negativne strane. To su telefonske i Internet instalacije koje su neophodne u svakodnevnom sustavu građana Imotskog.

telefonske i internetske instalacije 1Nevjerojatno je s kolikom se neodgovornošću odnosi  vlasnik i serviser tih instalacija. Na nekoliko mjesta u ulici, izvan zaštićenih kutija, strše kompletne instalacije, žice su počupane, dolazi do čestih kvarova. Stručnjaci upozoravaju da je po život vrlo opasno biti u njihovoj blizini za vrijeme nevremena i grmljavine.

telefonske i internetske instalacijeU toj ulici igra se velik broj djece i sve im je na dohvat ruke. Uostalom to nije lijepo ni vidjeti. no što je sigurno jeste činjenica da građanima uredno svaki mjesec stižu računi za telefon i Internet. Ako se zakasni s plaćanjem, slijedi iskopčavanje. Gdje su obveze  onoga koji šalje račune? Neshvatljivo koji je to nemar.

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com