Ivana Marić zaštitno lice 6. Sajma vjenčanja u Herceg Etno Selu

 

ivana marić sajam vjenčanja 3

SPONZORIRANI ČLANAK

Na predivnoj lokaciji Ljetnikovca Radobolja poznata pjevačica Ivana Marić snimila je reklamnu kampanju za 6. Sajam vjenčanja u Međugorju. Za potrebe snimanja, kako nam je rekla, po prvi put je obukla “pravu” vjenčanicu: “ Na svom vjenčanju nosila sam bijelu lanenu haljinu, idealnu za vjenčanje na prekrasnom Bolu na Braču, što mi je bila želja od djetinjstva”- podijelila je s nama Ivana.  Ivanina “prava”  vjenčanica novi je model branda Rosa Clara Salona vjenčanica Diamond Bride iz Mostara.

ivana marić sajam vjenčanja

“Kao mala, naravno kao I sve djevojčice, odrastala sam uz bajke o Snjeguljici  i  Pepeljugi, u kojima sve bajke završavaju brakom , no u stvarnom životu bajka brakom tek počinje. I ja sam naravno, sanjala o svom princu na bijelom konju I molila za njega, te sada, zaista mogu reći da živim svoju bajku!” – uz osmijeh dodala je Ivana.

Za Ivaninu vjenčanu frizuru zaslužan je Frizerski studio Stiletto Emerika Gudelja a make up potpisuje Tatjana Ivanković.  A što je mladenka bez buketa? Vjenčani buket izradile su kreativne ruke Cvjetnog studija Masline iz Mostara. Za Ivanin nakit pobrinula se Zlatarna Zaks te je styling upotpunila prekrasnim dijamantnim prstenom.  Glavnu  “mušku” ulogu na snimanju “odigrao” je Rolls Royce, kojeg je za potrebe snimanja ustupio Rentacar Luksuzna vjenčanja. Fotografije potpisuje Mate Zemljić iz Foto studija WAF.

ivana marić sajam vjenčanja 1

6. Sajam vjenčanja održat će se 12. i 13. 3. 2016. u Herceg Etno Selu u Međugorju, u organizaciji  Dee Leko, kao i do sada. Sajam vjenčanja i ove godine podržali su vrijedni partneri i sponzori  među kojima su Konzum, Jana i Elektroprivreda.

Organizatorica njeguje  humanitarni karakter te će se i ove godine na Sajmu održati humanitarna modna revija koju će nositi poznate osobe iz javnog života.  Uz humanitarnu modnu reviju na Sajmu moći ćete vidjeti najnovije kolekcije vjenčanica, muških svečanih odijela, najnovijih trendova cvjetnih dekoracija, prstenja, make up-a I frizura, velik izbor luksuznih vozila koja će vas odvesti u početak vaše bajke.

ivana marić sajam vjenčanja 2

Na pitanje o receptu za uspješan brak Ivana nam je za kraj rekla: “Univerzalnog savjeta za uspješan brak nema. Svaki par je individualan I ima svoje zakone. Ono što je neophodno jest beskonačno se truditi, kao na početku veze. Jedna izreka kaže”Brak je zajednica dvoje ljudi koji odbijaju odustati jedan od drugog”.”

Print Friendly, PDF & Email
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com