Erasmus+: Učenici i djelatnici OŠ “Zmijavci” otputovali u Španjolsku

erasmus-logoU sklopu Erasmus+ projekta „Arts Count!“, u kojem sudjeluje Osnovna škole Zmijavci, učenice Josipa Babić Šušnjar, Antonija Šabić, Katja Šuto, Sunčica Dodig, Lana Vuksan te učitelji Ivan Milardović i Nikola Vučemilović ovaj tjedan su u posjetu školi koja se nalazi u  Španjolskom gradu Luraca.

Skupa s učenicima i učiteljima iz ostalih zemalja partnera rade na  projektnom zadatku stvaranja priča na engleskom jeziku inspiriranih slikama renomiranih umjetnika iz svake zemlje partnera. Iako su učiteljice Alma Šuto i Ivana Rako Vuksan  već sudjelovale na sastanku učitelja iz partnerskih škola u francuskom gradu Eperney, ovo je prvi od četiri sastanka na kojem će sudjelovati i učenici i učitelji.

Ciljevi sastanaka i rada na projektnim zadacima su razvijanje komunikacije na stranom jeziku,  razvijanje matematičke sposobnosti, razvijanje ICT vještine, razvijanje kreativnosti, poticanje suradnje među partnerima projekta te prihvaćanje različitosti kulture što će našim učenicima i učiteljima pomoći u daljnjem školovanju i radu.

Nova grupa učenika i učitelja već je u pripremi za novi sastanak koji će se održati u  švedskom gradu Halmstad početkom mjeseca svibnja.

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com