IVAN GLIBOTA – CRNI: “Uspjeh glazbene škole temelji se na vrijednome radu učenika i profesora”

ivan_glibota_crniKada su učenici imotske Glazbene škole dr. fra Ivan Glibotić s 54. natjecanja učenika glazbe i plesa donijeli 10 prvih i 6 drugih nagrada, nitko nije ostao zatečen. Jer vrijedne nagrade su u ovoj školi gotovo svakodnevnica. Jedina stvar oko koje su se mnogi zapitkivali jest tajna uspjeha ove škole, čiji učenici i profesori na svakom natjecanju jednostavno pometu konkurenciju. No nikakve posebne tajne nema, tvrdi ravnatelj škole, profesor Ivan Glibota – Crni. Uspjeh škole temelji se isključivo na vrijednome radu učenika i profesora.

“Pretpostavka svega je da učenik ima dara, a dalje je sve rad. Tu nema slučaja – ako se odradi kvalitetan posao rezultati će doći”, rekao je profesor Glibota za Imonet.hr. “Ja svima pokušavam ugraditi te čipove u glavu u kojima stoji da će biti samo onoliko koliko oni urade. Nitko ne može to napraviti umjesto učenika, a mi profesori smo tu da im kao stariji kolege i prijatelji pomognemo da to što bolje naprave”, dodaje.

Imotski se i ovoga puta pokazao kao izvanredan domaćin ovome natjecanju. “Svaki gost je dragi gost. Nastojimo tom gostu napraviti da mu bude što bolje i što ljepše u našem gradu. Naša škola i koncertna dvorana imaju izvrsne uvjete”, govori profesor Glibota, ističući da su svi gosti oduševljeni Imotskim.

Osim individualnih nastupa potrebno je istaknuti i ženski pjevački zbor ove škole, koji je pod vodstvom profesorice Vanje Domazet također osvojio prvo mjesto na ovome natjecanju.

IZVOR: http://www.imonet.hr/

FOTO: Mijo Zidar

Print Friendly, PDF & Email
Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com