FOTO GALERIJA: Završio 6. Sajam vjenčanja

SPONZORIRANI ČLANAK

Sinoć u Etno Selu kraj Međugorja sve je bilo u znaku Sajma vjenčanja. Svoje najbolje izdanje brojnim posjetiteljima, koji su pristizali iz cijele BiH pa i iz Hrvatske, pokazali su ovogodišnji izlagači prekrasno uređenim štandovima i bogatom ponudom.

sajam vjenčanja 1Sajam je otvoren prvom modnom revijom a manekenke i manekeni zablistali su pod palicom službene vizažistice Tatjane Ivanković iz Akademije ljepote “Allure” te službenog službenog frizera Emerika Gudelja i ekipe iz frizerskog studia “Stiletto”.

sajam vjenčanja 2Emerik i Tatjana su u popodnevnim satima održali i zanimljivu Hair i Make up radionicu dok je cijelu radionicu moderirala mlada voditeljica sa CityTV-a Ana Bavrka. Ovogodišnja cvjetna radionica okupila je brojne domaće i strane cvjećare.

sajam vjenčanja 3Prvi dio radionice održali su stručnjaci iz Smithers Oasis Adria, uz mnogobrojne savjete i zanimljive upute. Drugi dio radionice sa savjetima za bezvremensku eleganciju u stilu vjenčanja pokazao je Marko Pollak iz Pollak cvijeća Zagreb a sve pod pokroviteljstvom Masline iz Mostara.

sajam vjenčanja 4

Novost na sajmu ove godine je i Fotkaona, ekipa iz Zagreba koja je svojom kabinom za fotografiranje posjetiteljima Sajma priredila posebno zadovoljstvo.

sajam vjenčanja 5

Svečani završetak prvog dana 6. Sajma vjenčanja bila je humanitarna modna revija, a ove godine sa svrhom prikupljanja sredstava za Majčino selo u Međugorju.

sajam vjenčanja 8Voditelji ovog velikog događaja bili su poznata hrvatska glumica Ornela Vištica, koja je zablistala u unikatnoj vjenčanici Unique Love te Emerik Gudelj, poznati voditelj koji je ovom prigodom nosio odijelo Di Caprio by Varteks.

sajam vjenčanja 6Modnom pistom prošetale su i javne osobe u ulozi manekenki i manekena. Prva se na modnoj pisti pojavila pjevačica Zorica Andrijašević u prekrasnoj vjenčanici salona Bakus Sposa.

sajam vjenčanja 7  Nakon nje ulogu manekenke imala je Ivana Marić, zaštitno lice 6. Sajma vjenčanja, prošetavši u bajkovitoj Diamond bride vjenčanici. Osim Emerika za ovu prigodu u odijelo Di Caprio by Varteks bio je odjeven i pjevač Ivo Jurić koji je potom obradovao sve prisutne svojim nastupom, kao i njegove kolegice Zorica i Ivana.

sajam vjenčanja 9Večernje haljine Ivice Skoke iz salona Diamond Bride, maštovite haljine zagrebačke dizajnerice Kristine Burje i dubrovčanke Andree Zvono pobudile su zanimanje djevojaka, a posebno zanimljivo stajale su nekadašnjoj Miss BiH a današnjoj PR menadžerici Konzuma BiH Zvezdani Stojaković i voditeljici Naidi Pekmezović.

sajam vjenčanja 10Za kraj, glumica Ankica Dobrić prošetala je modnom pistom u vjenčanici Bakus Sposa i sa sobom povela nekoliko djevojčica u prekrasnim malim vjenčanicama. Kao i svaka večer glamura i dobre zabave završila je velikim vatrometom pirotehnike Mirnovec.

sajam vjenčanja 11

Najbolje trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljić iz WAF Studia.

sajam vjenčanja 12

sajam vjenčanja 13

sajam vjenčanja 14

sajam vjenčanja 15

sajam vjenčanja 16

sajam vjenčanja 17

sajam vjenčanja 18

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com